Новини и полезно

Feng Shui για το σπίτι – λίγο πιο έξω από την πόρτα του σπιτιού σας

Feng Shui e αρχαία κινεζική τέχνη του ανοίγματος ισορροπία και αρμονία στη γύρω περιοχή. Η μετάφραση του Feng Shui σημαίνει «άνεμος και νερό».

Για νάρθηκα μερικά από τα μυστικά του Φενγκ Σούι στη ζωή σας, θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας για να εξασφαλίσει την υγεία και την ευτυχία για τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε.

Η πρώτη επαφή του σπιτιού κάποιου είναι σε κίνηση την μπροστινή πόρτα. Είναι το σημείο εκκίνησης για οποιαδήποτε μελέτη του εμπειρογνώμονα Feng Shui. Εισάγετε μέσα από αυτό “s” στο δρόμο του, ώστε να μην υπάρχουν εμπόδια, κράσπεδα, κάδοι, χύμα υλικό και άλλα.

Κλείσιμο δεν είναι καλό να φυτέψουν δέντρα και τους θάμνους. Αυτό περιορίζει την κίνηση του “τσι”.

Συνήθως, αστικά σπίτια έχουν μια πόρτα εισόδου, τα σπίτια μπορεί να έχουν πίσω είσοδο. Ο κανόνας είναι αυτό – η μπροστινή πόρτα είναι αυτός που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Αν συνήθως αρχίζει από την πίσω πόρτα ή μέσω του γκαράζ, όλες οι συστάσεις που τους αφορούν. Σε γενικές γραμμές, η μπροστινή πόρτα είναι στην μπροστινή πρόσοψη. Θα πρέπει να είναι ανάλογη με το μέγεθος των άλλων στοιχείων.

Σε ένα μικρό λαιμό μπαίνει λίγο “s” και σε τεράστιες πόρτες ενέργειας επιδιώκει να στραγγίξει. Κοιτάξτε έξω από την πόρτα σας – αυτό είναι υγιές, θα πρέπει να επισκευαστεί; Δεν χρειάζεται να ανανεώσετε το χρώμα ή βερνίκι; Είτε το γύψο γύρω από αυτό δεν πρέπει να είναι επιδιόρθωση ή επικάλυψης για να ανανεώσει; Bell στην τάξη;, ετικέτες ονομάτων δεν είναι βρώμικο ή παραμορφωμένο; Μήπως μεντεσέδες τρίξιμο;

Σας άρεσε το γεγονός πόρτα σας;

Feng Shui σημαίνει ότι η υγεία σπίτι έχει άμεση σχέση με την υγεία μας. Θα είναι χαρούμενος στο σπίτι, αν νοιαζόμαστε γι ‘αυτούς και τη διατήρησή τους σε τακτική βάση.

Δεν έχει σημασία τι υλικό της πόρτας γίνεται. Παρά το γεγονός ότι το Φενγκ Σούι προτείνουμε φυσικά υλικά, η πραγματικότητα σήμερα είναι αναγκάζοντας τους ανθρώπους να θέσει χάλυβα για να το προστατεύσει από τη ζημιά. Αν μια τέτοια πόρτα θα φέρει την ειρήνη και την ασφάλεια, μην διστάσετε να το παραγγείλετε. Ψυχική ισορροπία είναι πιο σημαντική από τα χρήματα που θα δαπανηθούν για το λαιμό, αντί για κάτι άλλο. Για να είναι ικανοποιημένοι, ρωτήστε έναν εμπειρογνώμονα ποια είναι η πόρτα, πώς να ενισχυθεί, να είναι μονωμένο, ποιο θα είναι το είδος της κλειδαριάς, ποια είναι η τελική εμφάνιση.

Μην κρεμάτε αντικείμενα από το εσωτερικό της πόρτας. Έτσι, η πόρτα είναι βαρύτερο και τη ζωή σας – πιο δύσκολη. Οι πόρτες πρέπει να ανοίγουν εύκολα και ευρέως. Αυτή η θετική ενέργεια και καθαρό αέρα θα εισχωρήσει εύκολα στο σπίτι σας. Οι πόρτες αντιπροσωπεύουν την ικανότητά σας για τη λήψη αποφάσεων. Περιβάλλον θα πρέπει να είναι καλά φωτισμένο.

 

πόρτα στυλ

Στο βαθμό που η πόρτα έχει σχεδιαστεί για να προστατεύσει το σπίτι σας, είναι καλύτερο να είναι παχιά και μαζική, αλλά σε καμία περίπτωση γυαλί. Επιπλέον, η πόρτα θα πρέπει να είναι το μεγαλύτερο στο σπίτι, και να εξασφαλιστεί η μέγιστη ροή της ενέργειας Qi στα κατοικημένους χώρους του σπιτιού. Καθώς το ύψος θα πρέπει να είναι υψηλότερη από το υψηλότερο μέλος της οικογένειας. Έτσι, κανείς δεν αισθάνεται άβολα όταν βγαίνει ή έρχεται στο σπίτι. Λοιπόν, αν η πόρτα ανοίγει προς τα μέσα προς το σπίτι, και αν σας πόρτα δεν ανοίγει προς τα μέσα, Feng Shui πλοίαρχοι πιστεύουν ότι είναι καλύτερο για σας να αλλάξετε κατεύθυνση, αν πλευρό της από τα παράθυρα πόρτα βρίσκονται, ο Qi μπορεί να να εισέλθει στο σπίτι μέσα από αυτά και να περάσουν από το σπίτι. Σε αυτή την περίπτωση θα υπερασπιστεί παχύ κουρτίνες ή τα φυτά γύρω από τα παράθυρα.

Feng Shui για το σπίτι – πόρτες

Στην παραδοσιακή βουλγαρική κτίριο μικρά σπίτια έχουν συνήθως μόνο μία πόρτα. Αν υπάρχει ένα πίσω είσοδο ή πύλη στο πίσω μέρος, τότε το μειονέκτημα είναι η μπροστινή πόρτα για να δείτε άμεσα πίσω γιατί “s” να μπει κανείς και αμέσως περάσουν από την άλλη χωρίς να φύγετε από το σπίτι.

Στη φάση του σχεδιασμού opravimi πράγματα, αλλά αν προχωρήσουμε στην οικοδόμηση ενός σπιτιού, οι δυνατότητες είναι περιορισμένες. Σε αυτή την περίπτωση, το Φενγκ Σούι εφαρμόσει μια γενική διόρθωση, η οποία συνοψίζεται στην δήλωση: «. Αυτό που δεν μπορείτε να δείτε δεν υπάρχει” Καθολικότητα της διαισθητικό εργαλείο για την εναρμόνιση του περιβάλλοντος είναι κατανοητό από τους νεότερους – παιδιά – που σώζονται από εφιάλτες και φανταστικά τέρατα που βιδώνονται πάνω από το κεφάλι σας.

Στην προκειμένη περίπτωση, πρέπει να βάλουμε ένα αδιαφανές εμπόδιο – παχιά κουρτίνα, επιπλέον πόρτες, πλαστικά κάγκελα και περισσότερο. Είναι καλύτερα να δοθεί μεγαλύτερη εσωτερική πόρτα σε ένα μακρύ διάδρομο, τα τοιχώματα του οποίου υπάρχουν περισσότερες από τρεις πόρτες σε μια γραμμή. Για τους οργανισμούς και τα γραφεία που δεν μπορεί να γίνει, αλλά ότι οι πόρτες έλεγχο απέναντι σε τοίχους είναι ακριβώς απέναντι από το άλλο. Διαφορές οδηγεί σε σύγκρουση, έτσι Φενγκ Σούι συστήνει την τοποθέτηση ενός καθρέφτη σε κάθε πόρτα για να επιτευχθεί συμμετρία ή να επιλέξετε μια άλλη λύση.

Στην πραγματικότητα, ο καθρέφτης χρησιμοποιείται συχνά για τη διόρθωση, όταν η θύρα δεν είναι στη θέση του. Θα πρέπει να τοποθετηθεί στην πόρτα του μπάνιου ή στην τουαλέτα αν είναι στο τέλος του διαδρόμου, ή αλλιώς “s” θα “έσπευσαν” κάτω από την αίθουσα και «έξω» σε αποχετεύσεις. Mirror πόρτα οδηγεί σε “εξαφανιστεί” και στη συνέχεια “s” “επιστροφή” αντανακλάται πίσω “διαμονή” στο σπίτι.

Οι πόρτες πρέπει να είναι κλειστές. Επίσης θα πρέπει να κάνω εάν εμφανιστεί ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο και τουαλέτα χωρίζονται σε «νύχτα» και το υπνοδωμάτιο πόρτα είναι απέναντι από την πόρτα του μπάνιου ή τουαλέτα.

Αν το μπάνιο ή τουαλέτα είναι η λάθος θέση στη συνολική κατανομή του σπιτιού / ως το κέντρο και ο αρχιτέκτονας δεν έχει ακούσει από τις αρχές του Φενγκ Σούι / Είναι καλύτερο να βάλει έναν καθρέφτη στο εσωτερικό της πόρτας, ακόμη και άλλα τείχη. Γι ‘αυτό «εξαφανίζεται» και ο χώρος φαίνεται διευρυμένη, δηλαδή, υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο για κίνηση “s”.

Οι θύρες που προορίζονται για τους γενικούς λειτουργικούς χώρους και χωρίζεται απομονωμένο από το θόρυβο, το φως και τις οσμές / εκτός αν ειδικές πόρτες – για εργαστήρια, θησαυροφυλάκια, καταφύγια και περισσότερο. /, Έτσι να είστε βέβαιος να παραμείνουν κλειστά. Έπειτα το βάρος του μεντεσέ πόρτας μεταδίδεται στο σκελετό είναι τοποθετημένο στο επίπεδο του τοίχου, και αυτή είναι η κατεύθυνση στην οποία είναι πιο υγιεινό.

Η αντίθετη περίπτωση είναι όταν μια πόρτα είναι συνεχώς ανοικτή σε 90 μοίρες. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το φτερό είναι κάθετο προς το επίπεδο του τοιχώματος και του μεταβλητού πλαισίου φορτίο αντίκτυπου και οδηγεί σε ρηγμάτωση του σοβά γύρω από αυτό, επειδή μέχρι πρόσφατα οι πλοίαρχοι σφράγιση του χώρου μεταξύ του τοιχώματος και του πλαισίου με παλιές εφημερίδες. Σήμερα, όμως, μεγάλης κλίμακας ανάπτυξη με τοποθέτηση αφρού.

Στα βουλγαρικά σπίτια σπάνια έχουν τέτοια αφθονία των δωματίων ότι ένα από αυτά δεν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα και να παραμείνουν κλειστά. Εάν κάνετε οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι, το Φενγκ Σούι συστήνει να ανοίξετε την πόρτα και τα παράθυρα για να αερίζεται γιατί “s” δεν είναι “ερωτευμένος” μπαγιάτικο αέρα.

Αρχική υγείας σχετίζεται άμεσα με την υγεία των επιβατών του. Γι ‘αυτό θα πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά τις πόρτες: ελέγξτε την κατάσταση των χρωμάτων κλειδαριές και χερούλια, την αντοχή του σοβά γύρω από το πλαίσιο, στο λίπος τους μεντεσέδες κλπ. Όλα αυτά θα βοηθήσουν το “s” για να “μείνει” στο σπίτι και να φέρει την ευημερία και την αρμονία, και ότι ένας από τους σκοπούς του Φενγκ Σούι.

Υποχρεωτικά μεγέθη για εσωτερικές πόρτες

Όταν πήγα ψάχνει για πόρτες για το σπίτι σας, θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις διαστάσεις που έχετε ή θέλετε να αφήσετε ένα φωτεινό χρησιμοποιηθεί μέρος της πόρτας.

Ο βασικός κανόνας είναι ότι η εσωτερική πόρτα του σαλονιού ή σαλόνι είναι το μεγαλύτερο μέγεθος – 80cm. φωτεινή πλευρά. Για να είναι σε θέση να πάρει εύκολα το μεγαλύτερο έπιπλα εκεί έξω, όπως καναπέδες, καναπές, τομής, μονάδες τοίχου και πολλά άλλα. Για υπνοδωμάτια κουζίνα, και τα παιδιά είναι συνήθως ανοικτά για εσωτερικές πόρτες σε μικρότερα μεγέθη – 70cm. φως μια χρησιμοποιήσιμη μέρος της πόρτας. Και τα μπάνια, τουαλέτες και εγκαταστάσεις φτερά είναι 60 cm.

Συχνά, στη στέγαση prefab είναι ένα πρόβλημα με σιδερένια πλαίσια, ρίχνει στον πίνακα. Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται πιο ζουν σε προκατασκευασμένων κατοικιών. Το πρόβλημα προέρχεται από το γεγονός ότι το πλαίσιο χυτεύεται με σκυρόδεμα ράβδων οπλισμού μώλωπες. Αυτή η συγκεκριμένη φοράει μια μεταλλική πλάκα στην οποία είναι συγκολλημένα πόρτα μεντεσέδες. Η μεταλλική πλάκα είναι λεπτή, έτσι ώστε ακόμη και μετά δεν έχουν τρύπες αφαίρεση του θα επεκταθεί περαιτέρω και να απαιτούν επιπλέον Kearney. Μερικές προκατασκευασμένα κτίρια, ακόμη και τα μπάνια εγκατασταθεί τέτοια ασφαλή σιδήρου.

Υπάρχει μια επιλογή που δεν χρειάζεται να κουνιστό σιδήρου ασφαλή. Στην περίπτωση αυτή, το νέο ξύλινο πλαίσιο τοποθετείται κατευθείαν πάνω από το παλιό μέταλλο, αλλά έχασε το λαμπρό χρησιμοποιήσιμο τμήμα της οπής, δηλαδή μειώθηκε κατά περίπου 10 cm. Αν τρύπα μέχρι τώρα ήταν 80 cm, αφού εγκατασταθεί το νέο ταμείο θα πρέπει να μειωθεί σε 70 cm.

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τα πλαίσια σιδήρου και κατεδάφιση τους θα πρέπει να εξετάσει τις απαραίτητες διαστάσεις για την απρόσκοπτη εγκατάσταση του νέου πόρτες σας.

Αν έξοδο σας από τοίχο σε τοίχο είναι 68 72 cm. μπορεί να συναρμολογείται εύκολα πτερύγιο 60 cm, η οποία είναι 68 cm με το πλαίσιο. Αφήστε χώρο για τον αφρό πολυουρεθάνης για τη συναρμολόγηση 2-5cm.

Αν σας είναι τρύπα 78 82 cm. πτέρυγα που θα ταιριάζουν σε ένα μέγεθος 70 cm., και ένα πλαίσιο είναι 78 cm. πλάτος.

Αν σας τρύπα είναι η μεγαλύτερη έκδοση των 88-92 εκατοστών. εσωτερικό θυρόφυλλο θα είναι λιγότερο 80cm., και ένα πλαίσιο θα είναι 88 εκατοστά.

Την άποψη του ύψους είναι η βέλτιστη 204-206 εκατοστά. Τώρα που μπορεί να μειωθεί όσο είναι απαραίτητο.

Για να λάβει ακριβείς μετρήσεις είναι καλύτερα να το κάνετε αυτό από εξειδικευμένη εταιρεία συναρμολόγησης ή ασχολούνται με την εμπορία εσωτερικών και θωρακισμένων πορτών.

Πώς να επιλέξετε την εσωτερική πόρτα;

Όταν έχετε αποφασίσει ότι είναι καιρός να αντικατασταθεί η εσωτερική πόρτα έρχεται σε ένα σημείο όπου θα πρέπει να αποφασίσει ποια μοντέλα θα είναι κατάλληλο για το σπίτι σας και την εγχώρια εσωτερικό σας – με μεγαλύτερο ή μικρότερο τμήμα γυαλιού.

Εάν αλλάξετε την πόρτα του υπνοδωματίου θα ήταν καλύτερα να επιλέξετε μια πόρτα που μόνο υπαινιγμούς ότι υπάρχει πυκνή πλήρως ή γυαλί, καθώς είναι διακριτικό δωμάτιο και καλό θα ήταν να δούμε τι υπάρχει μέσα στο δωμάτιο με την πόρτα κλειστή. Επιπλέον, αν δεν ζουν μόνοι στο σπίτι θα είναι δυσάρεστη για κάποιον να γυρίσει στο διάδρομο ενώ κοιμάστε και να σας κρατήσει σε εγρήγορση. Άλλες περιοχές που δεν είναι κατάλληλες πόρτες με μεγάλο μέρος γυαλί μπάνιο και ντουλάπα. Ωστόσο, εάν περιοχή σας είναι μεγάλη και δεν υπάρχει άμεση οπτική επαφή μεταξύ της ψυχής και την πόρτα κανένα πρόβλημα να βάλει την πόρτα σε ένα φωτεινό μέρος γυαλί.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των στερεών πόρτες είναι ότι έχουν μια καλύτερη ηχομόνωση και θερμομόνωση. Οι πόρτες που προσφέρουμε είναι 6 mm. HDF νευρώσεις κατά το μήκος της πτέρυγας. Αυτό τα καθιστά ανθεκτικά στην υγρασία, την τεχνική επίδραση, οι διαφορές θερμοκρασίας μεταξύ των δύο δωμάτια και περισσότερο. Αλλά από την άλλη πλευρά, μικρό ποτήρι ευλογιάς θα κάνει το λαιμό σας από το εσωτερικό, δεν είναι απλώς ένα εμπόδιο μεταξύ των δύο χώρων.
 

MDF και HDF, όπου είναι η διαφορά;

Μόλις έχετε λάβει πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις εσωτερικές πόρτες για την οποία είστε επικεφαλής, το υλικό που είναι κατασκευασμένα από, είναι καιρός να διευκρινίσει ποια είναι η διαφορά μεταξύ των υλικών MDF και HDF;

Οι πόρτες των 8mm πλάκες HDF. Η πρώτη ύλη για το υλικό MDF και HDF είναι για ίνες ξύλου που σχηματίζονται από μαλακό και σκληρό ξύλο, κερί και αναμιγνύεται με κόλλα και πιέζονται σε υψηλή θερμοκρασία. Η πρώτη διαφορά μεταξύ του MDF και HDF είναι ότι οι σανίδες HDF, πιέζοντας θερμοκρασία και η πίεση είναι πολύ υψηλότερη, δίνοντας μεγαλύτερη αντοχή του υλικού.

 

HDF επιφάνεια πλακών είναι πολύ ομαλότερη από την MDF, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας εξολκεύσεως, η οποία επιτρέπει την εύκολη ανακύκλωση του υλικού ευκολότερο καθαρισμό και την έλλειψη τραχύτητας επιφάνειας μετά την εφαρμογή της επιφάνειας της μεμβράνης PCV.

Συνολικά συμβούλια HDF με μεγαλύτερη πυκνότητα, πιο ανθεκτική, η οποία αποτελεί προϋπόθεση για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από την πόρτα σας. HDF χρησιμοποιείται για laminate δάπεδα, κουζίνες για την πλάτη, στρώμα φύλλων και περισσότερο.

Έχει σημασία ποιο τρόπο θα ανοίξει την εσωτερική πόρτα;

Αφού έχετε επιλέξει το σωστό μοντέλο για σας και το χρώμα εσωτερική πόρτα ήρθε η ώρα να αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη τρόπος για να ανοίξει.

Για να επιλέξετε είτε προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά, σύμφωνα με τα παρακάτω στοιχεία:

 

    Οι διακόπτες φωτισμού
  • ηλεκτρικό συνιστάται από την πλευρά της λαβής να έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτά, όταν μπείτε στο δωμάτιο?
  • όταν το άνοιγμα της πόρτας να μην χτυπήσει τα έπιπλα ή άλλα αντικείμενα δεν περιορίζουν το πεδίο εφαρμογής της λειτουργίας του και την αποφυγή ζημιών στην επιφάνεια, καθώς και τα έπιπλα και την πόρτα.
  • είναι σκόπιμο να ανοίξει την πόρτα είναι ορατή όσο το δυνατόν με το μεγαλύτερο μέρος των χώρων?

 

Μια άλλη απόφαση που πρέπει να πάρετε είναι αν θα ανοίξει την πόρτα μέσα στο δωμάτιο ή έξω από την αίθουσα. Ο κλασικός τρόπος είναι το άνοιγμα προς τα μέσα, αλλά μικρά δωμάτια όπου ο χώρος δεν επιτρέπει αυτή την κατεύθυνση, όπως ντουλάπες μπάνια,, πλυντήριο και μπάνιο, οι περισσότερες πόρτες εγκατασταθεί έξω από το άνοιγμα.
 

Πώς να επιλέξετε το χρώμα των εσωτερικών θυρών;

Διακοσμημένα πόρτες και τα κουφώματα θα πρέπει να είναι σε αρμονία με τα έπιπλα στο σπίτι. Το χρώμα των εσωτερικών θυρών μπορούν να συνδυαστούν με δάπεδο και παράθυρα. Μία από τις πιο κοινές συνδυασμούς του χρώματος είναι λατζιάς. Αυτό το χρώμα έχει μια όμορφη νερά του ξύλου και μαλακό, ζεστό χρυσή απόχρωση. Παρά το γεγονός ότι οι πόρτες είναι συχνά μακριά από τα παράθυρα, και συχνά καλύπτονται με κουρτίνες, την αρμονία μεταξύ των παραθύρων και θυρών δημιουργεί άνεση και συνολική τελείωμα του δωματίου.

Να είστε προσεκτικοί με το συνδυασμό χρωμάτων του δαπέδου και τις πόρτες. Αν έχετε επιλέξει ένα σχετικά φωτεινό γραμμή ο όροφο υπάρχουν δύο επιλογές για το χρώμα των θυρών, ή το χρώμα παρόμοιο με το πάτωμα ή ένα χτυπητό χρώμα από το χρώμα της επιφάνειας. Ποια επιλογή σας θα είναι ακριβώς ένα θέμα προσωπικής προτίμησης.

Πώς να παραγγείλετε πόρτα χωρίς εγκατάσταση;

Εάν θέλετε να τοποθετήσετε πύλη / πόρτα σας ή συναρμολόγησης σας, είναι πρώτα απαραίτητο να λαμβάνουν μετρήσεις. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το «Πώς να πάρετε μετρήσεις από την τρύπα;” . Μόλις ξέρετε το μέγεθος, σας καλωσορίζουμε στο πιο βολικό εκθεσιακό χώρο για να μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο μοντέλο και το χρώμα. Μπορείτε να πάρετε πόρτα / πόρτα σας την ίδια ημέρα.

Πώς να παραγγείλετε εγκατάσταση πόρτα;

Μετά την αξιολόγηση των προϊόντων μας και είστε πεπεισμένοι ότι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε, έρχεται η σειρά. Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα με τη συμπλήρωση μιας φόρμας στο “Παραγγελία” ή “ASK” κάτω από κάθε άρθρο ή επικοινωνήστε απ ‘ευθείας πωλήσεις σύμβουλος μας να αφήσουν το όνομα, τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου. Στη συνέχεια εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και πάλι να επιβεβαιώσει την ακριβή ημερομηνία και ώρα για την κατασκευή μέγεθος, καθιστώντας έτσι το μέγεθος σας δεν έχει σχέση με την αγορά ή / και την εγκατάσταση.

Αφού έχετε πάρει το μέγεθος, σας καλωσορίζουμε στο πιο βολικό εκθεσιακό χώρο για να μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο μοντέλο, χρώμα. Στη συνέχεια, μπορούμε να προχωρήσετε με την εγκατάσταση.

Μπορώ να αγοράσω μια πόρτα χωρίς εγκατάσταση;

Ναι, μπορείτε να αγοράσετε μια πόρτα χωρίς εγκατάσταση.

 

επιστροφή στην κορυφή