Είσοδος κωδικός πόρτα T369-S

Παρουσιάζοντας θωρακισμένες πόρτες, κατασκευασμένο από 1,2 mm. βαμμένο μέταλλο 10mm. Λευκασμένο πάνελ MDF με πλαστικοποιημένο εξώφυλλο. Διαστάσεις του πλαισίου θύρα 92/200 cm

Το πάχος της πτέρυγας είναι 70 mm και οι πιθανές κατευθύνσεις της λειτουργίας είναι: εσωτερικό / αριστερά, στο εσωτερικό / δεξιά, από / αριστερά, έξω / δεξιά. Η δομή του φτερού είναι δύο 10mm. MDF πλαστικοποιημένο πάνελ, καθώς και για την ηχομόνωση και θερμομόνωση προστίθενται φύλλα πολυστερίνης χρησιμοποιούνται για θερμική μόνωση των κτιρίων (μόνωση). Το μπροστινό και το πίσω μέρος είναι όμορφο αλεσμένο σχέδιο που δίνει ένα κομψό φινίρισμα του μοντέλου. Πλαίσιο είναι ρυθμιζόμενο και μπορεί να είναι ντυμένος με ένα 34sm.Vratata πάχος του τοιχώματος είναι εξοπλισμένο με monoblock DAF σύστημα κλειδώματος με τρία ενεργά βίδες.

Το κιτ περιλαμβάνει: φτερό, ρυθμιζόμενο ασφαλή πάχους τοιχωμάτων έως 34 εκατοστά, σατέν φόδρα, αφαιρούμενη λαβή από ανοξείδωτο χάλυβα μέσα στο χερούλι της πόρτας και παθητική έξω, με μεταλλικό κρίκο σφυρί αρθρωτό κυλινδρική εισαγωγή τρία βασικά θωρακισμένο δοχείο με κοίλο καλύμματα κατά το σπάσιμο. Από την πλευρά του πτερυγίου άρθρωσης ενισχύεται με τρεις παθητική ακίδα ότι όταν η πόρτα είναι κλειστή είναι πάντα στο ταμείο.

Η πόρτα είναι κατάλληλο για τα σπίτια όπου θα εκτίθεται σε συνεχή καιρό. Δεν υπάρχει καμία φθορά από την επιφάνεια που οφείλεται στον ήλιο και την υγρασία.

τιμή: 459.00 EUR
 

Οι περισσότεροι Προϊόντα που είδατε

Δείτε όλα τα προϊόντα της κατηγορίας πιο εμφανισμένα | Προώθηση πόρτες

HDF εσωτερική πόρτα στο φως δρυς σε τρία μεγέθη - για τρύπα 70 cm, 80 cm, 90 εκατοστά
τιμή: 179.00 EUR
Είσοδος πόρτα μέγεθος 90/197, κωδικός 701-B
τιμή: 239.00 EUR
Εσωτερική πόρτα MDF σε λατζιά σε τρία μεγέθη - για τρύπα 70 cm, 80 cm, 90 cm.
τιμή: 199.00 EUR
Είσοδος πόρτα μέγεθος 90/197, 141-5 κωδικό
τιμή: 239.00 EUR
 

επιστροφή στην κορυφή