Είσοδος πόρτα κωδικός T100, χρώμα W

Παρουσιάζοντας θωρακισμένες πόρτες, κατασκευασμένο από 1,2 mm. βαμμένο μέταλλο 10mm. Λευκασμένο πάνελ MDF με πλαστικοποιημένο εξώφυλλο. Διαστάσεις του πλαισίου θύρα 92/200 cm

Το πάχος της πτέρυγας είναι 70 mm και οι πιθανές κατευθύνσεις της λειτουργίας είναι: εσωτερικό / αριστερά, στο εσωτερικό / δεξιά, από / αριστερά, έξω / δεξιά. Η δομή του φτερού είναι δύο 10mm. MDF πλαστικοποιημένο πάνελ, καθώς και για την ηχομόνωση και θερμομόνωση προστίθενται φύλλα πολυστερίνης χρησιμοποιούνται για θερμική μόνωση των κτιρίων (μόνωση). Το μπροστινό και το πίσω μέρος είναι όμορφο αλεσμένο σχέδιο που δίνει ένα κομψό φινίρισμα του μοντέλου. Πλαίσιο είναι ρυθμιζόμενο και μπορεί να είναι ντυμένος με ένα πάχος τοιχώματος 34 cm. Η πόρτα είναι εξοπλισμένη με δύο ανεξάρτητα συστήματα κλειδώματος DAF monoblock ενεργά με τρία σκέλη, με την προσθήκη ενός τρίτου επιπλέον κρυφό τύπο κλειδώματος “κλείδωμα” με περιστρεφόμενο για εύκολη και γρήγορη χρήση. Το κιτ περιλαμβάνει: φτερό, ρυθμιζόμενο ασφαλή πάχους τοιχωμάτων έως 34 cm, από ανοξείδωτο χάλυβα σατέν επένδυση, αφαιρούμενη λαβή στο εσωτερικό της πόρτας λαβή και παθητική έξω, με ένα ματάκι ρόπτρο μέταλλο, μεντεσέδες, μυστική δύο γύρους με τρία κλειδιά και τρεις πρόσθετη κλειδαριά το φυσίγγιο θωρακισμένο με κοίλες καπάκια έναντι θραύσης. Από την πλευρά του πτερυγίου άρθρωσης ενισχύεται με έξι παθητική ακίδα ότι όταν η πόρτα είναι κλειστή είναι πάντα στο ταμείο.

Η πόρτα είναι κατάλληλο για τα σπίτια όπου θα εκτίθεται σε συνεχή καιρό. Δεν υπάρχει καμία φθορά από την επιφάνεια που οφείλεται στον ήλιο και την υγρασία.

τιμή: 569.00 EUR
 

Οι περισσότεροι Προϊόντα που είδατε

Δείτε όλα τα προϊόντα της κατηγορίας πιο εμφανισμένα | Προώθηση πόρτες

Είσοδος πόρτα μέγεθος 96/200
τιμή: 239.00 EUR
Εσωτερική πόρτα MDF σε λατζιά σε τρία μεγέθη - για τρύπα 70 cm, 80 cm, 90 cm.
τιμή: 199.00 EUR
HDF εσωτερική πόρτα σε ξύλο καρυδιάς, διατίθεται σε δύο μεγέθη - για εκατοστών οπή 80, 90 cm
τιμή: 199.00 EUR
Είσοδος πόρτα μέγεθος 90/197, 141-5 κωδικό
τιμή: 239.00 EUR
 

επιστροφή στην κορυφή