Πώς να επιλέξετε την εσωτερική πόρτα;

Όταν έχετε αποφασίσει ότι είναι καιρός να αντικατασταθεί η εσωτερική πόρτα έρχεται σε ένα σημείο όπου θα πρέπει να αποφασίσει ποια μοντέλα θα είναι κατάλληλο για το σπίτι σας και την εγχώρια εσωτερικό σας – με μεγαλύτερο ή μικρότερο τμήμα γυαλιού.

Εάν αλλάξετε την πόρτα του υπνοδωματίου θα ήταν καλύτερα να επιλέξετε μια πόρτα που μόνο υπαινιγμούς ότι υπάρχει πυκνή πλήρως ή γυαλί, καθώς είναι διακριτικό δωμάτιο και καλό θα ήταν να δούμε τι υπάρχει μέσα στο δωμάτιο με την πόρτα κλειστή. Επιπλέον, αν δεν ζουν μόνοι στο σπίτι θα είναι δυσάρεστη για κάποιον να γυρίσει στο διάδρομο ενώ κοιμάστε και να σας κρατήσει σε εγρήγορση. Άλλες περιοχές που δεν είναι κατάλληλες πόρτες με μεγάλο μέρος γυαλί μπάνιο και ντουλάπα. Ωστόσο, εάν περιοχή σας είναι μεγάλη και δεν υπάρχει άμεση οπτική επαφή μεταξύ της ψυχής και την πόρτα κανένα πρόβλημα να βάλει την πόρτα σε ένα φωτεινό μέρος γυαλί.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των στερεών πόρτες είναι ότι έχουν μια καλύτερη ηχομόνωση και θερμομόνωση. Οι πόρτες που προσφέρουμε είναι 6 mm. HDF νευρώσεις κατά το μήκος της πτέρυγας. Αυτό τα καθιστά ανθεκτικά στην υγρασία, την τεχνική επίδραση, οι διαφορές θερμοκρασίας μεταξύ των δύο δωμάτια και περισσότερο. Αλλά από την άλλη πλευρά, μικρό ποτήρι ευλογιάς θα κάνει το λαιμό σας από το εσωτερικό, δεν είναι απλώς ένα εμπόδιο μεταξύ των δύο χώρων.
 

 

επιστροφή στην κορυφή