Υποχρεωτικά μεγέθη για εσωτερικές πόρτες

Όταν πήγα ψάχνει για πόρτες για το σπίτι σας, θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις διαστάσεις που έχετε ή θέλετε να αφήσετε ένα φωτεινό χρησιμοποιηθεί μέρος της πόρτας.

Ο βασικός κανόνας είναι ότι η εσωτερική πόρτα του σαλονιού ή σαλόνι είναι το μεγαλύτερο μέγεθος – 80cm. φωτεινή πλευρά. Για να είναι σε θέση να πάρει εύκολα το μεγαλύτερο έπιπλα εκεί έξω, όπως καναπέδες, καναπές, τομής, μονάδες τοίχου και πολλά άλλα. Για υπνοδωμάτια κουζίνα, και τα παιδιά είναι συνήθως ανοικτά για εσωτερικές πόρτες σε μικρότερα μεγέθη – 70cm. φως μια χρησιμοποιήσιμη μέρος της πόρτας. Και τα μπάνια, τουαλέτες και εγκαταστάσεις φτερά είναι 60 cm.

Συχνά, στη στέγαση prefab είναι ένα πρόβλημα με σιδερένια πλαίσια, ρίχνει στον πίνακα. Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται πιο ζουν σε προκατασκευασμένων κατοικιών. Το πρόβλημα προέρχεται από το γεγονός ότι το πλαίσιο χυτεύεται με σκυρόδεμα ράβδων οπλισμού μώλωπες. Αυτή η συγκεκριμένη φοράει μια μεταλλική πλάκα στην οποία είναι συγκολλημένα πόρτα μεντεσέδες. Η μεταλλική πλάκα είναι λεπτή, έτσι ώστε ακόμη και μετά δεν έχουν τρύπες αφαίρεση του θα επεκταθεί περαιτέρω και να απαιτούν επιπλέον Kearney. Μερικές προκατασκευασμένα κτίρια, ακόμη και τα μπάνια εγκατασταθεί τέτοια ασφαλή σιδήρου.

Υπάρχει μια επιλογή που δεν χρειάζεται να κουνιστό σιδήρου ασφαλή. Στην περίπτωση αυτή, το νέο ξύλινο πλαίσιο τοποθετείται κατευθείαν πάνω από το παλιό μέταλλο, αλλά έχασε το λαμπρό χρησιμοποιήσιμο τμήμα της οπής, δηλαδή μειώθηκε κατά περίπου 10 cm. Αν τρύπα μέχρι τώρα ήταν 80 cm, αφού εγκατασταθεί το νέο ταμείο θα πρέπει να μειωθεί σε 70 cm.

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τα πλαίσια σιδήρου και κατεδάφιση τους θα πρέπει να εξετάσει τις απαραίτητες διαστάσεις για την απρόσκοπτη εγκατάσταση του νέου πόρτες σας.

Αν έξοδο σας από τοίχο σε τοίχο είναι 68 72 cm. μπορεί να συναρμολογείται εύκολα πτερύγιο 60 cm, η οποία είναι 68 cm με το πλαίσιο. Αφήστε χώρο για τον αφρό πολυουρεθάνης για τη συναρμολόγηση 2-5cm.

Αν σας είναι τρύπα 78 82 cm. πτέρυγα που θα ταιριάζουν σε ένα μέγεθος 70 cm., και ένα πλαίσιο είναι 78 cm. πλάτος.

Αν σας τρύπα είναι η μεγαλύτερη έκδοση των 88-92 εκατοστών. εσωτερικό θυρόφυλλο θα είναι λιγότερο 80cm., και ένα πλαίσιο θα είναι 88 εκατοστά.

Την άποψη του ύψους είναι η βέλτιστη 204-206 εκατοστά. Τώρα που μπορεί να μειωθεί όσο είναι απαραίτητο.

Για να λάβει ακριβείς μετρήσεις είναι καλύτερα να το κάνετε αυτό από εξειδικευμένη εταιρεία συναρμολόγησης ή ασχολούνται με την εμπορία εσωτερικών και θωρακισμένων πορτών.

 

επιστροφή στην κορυφή