Feng Shui για το σπίτι – πόρτες

Στην παραδοσιακή βουλγαρική κτίριο μικρά σπίτια έχουν συνήθως μόνο μία πόρτα. Αν υπάρχει ένα πίσω είσοδο ή πύλη στο πίσω μέρος, τότε το μειονέκτημα είναι η μπροστινή πόρτα για να δείτε άμεσα πίσω γιατί “s” να μπει κανείς και αμέσως περάσουν από την άλλη χωρίς να φύγετε από το σπίτι.

Στη φάση του σχεδιασμού opravimi πράγματα, αλλά αν προχωρήσουμε στην οικοδόμηση ενός σπιτιού, οι δυνατότητες είναι περιορισμένες. Σε αυτή την περίπτωση, το Φενγκ Σούι εφαρμόσει μια γενική διόρθωση, η οποία συνοψίζεται στην δήλωση: «. Αυτό που δεν μπορείτε να δείτε δεν υπάρχει” Καθολικότητα της διαισθητικό εργαλείο για την εναρμόνιση του περιβάλλοντος είναι κατανοητό από τους νεότερους – παιδιά – που σώζονται από εφιάλτες και φανταστικά τέρατα που βιδώνονται πάνω από το κεφάλι σας.

Στην προκειμένη περίπτωση, πρέπει να βάλουμε ένα αδιαφανές εμπόδιο – παχιά κουρτίνα, επιπλέον πόρτες, πλαστικά κάγκελα και περισσότερο. Είναι καλύτερα να δοθεί μεγαλύτερη εσωτερική πόρτα σε ένα μακρύ διάδρομο, τα τοιχώματα του οποίου υπάρχουν περισσότερες από τρεις πόρτες σε μια γραμμή. Για τους οργανισμούς και τα γραφεία που δεν μπορεί να γίνει, αλλά ότι οι πόρτες έλεγχο απέναντι σε τοίχους είναι ακριβώς απέναντι από το άλλο. Διαφορές οδηγεί σε σύγκρουση, έτσι Φενγκ Σούι συστήνει την τοποθέτηση ενός καθρέφτη σε κάθε πόρτα για να επιτευχθεί συμμετρία ή να επιλέξετε μια άλλη λύση.

Στην πραγματικότητα, ο καθρέφτης χρησιμοποιείται συχνά για τη διόρθωση, όταν η θύρα δεν είναι στη θέση του. Θα πρέπει να τοποθετηθεί στην πόρτα του μπάνιου ή στην τουαλέτα αν είναι στο τέλος του διαδρόμου, ή αλλιώς “s” θα “έσπευσαν” κάτω από την αίθουσα και «έξω» σε αποχετεύσεις. Mirror πόρτα οδηγεί σε “εξαφανιστεί” και στη συνέχεια “s” “επιστροφή” αντανακλάται πίσω “διαμονή” στο σπίτι.

Οι πόρτες πρέπει να είναι κλειστές. Επίσης θα πρέπει να κάνω εάν εμφανιστεί ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο και τουαλέτα χωρίζονται σε «νύχτα» και το υπνοδωμάτιο πόρτα είναι απέναντι από την πόρτα του μπάνιου ή τουαλέτα.

Αν το μπάνιο ή τουαλέτα είναι η λάθος θέση στη συνολική κατανομή του σπιτιού / ως το κέντρο και ο αρχιτέκτονας δεν έχει ακούσει από τις αρχές του Φενγκ Σούι / Είναι καλύτερο να βάλει έναν καθρέφτη στο εσωτερικό της πόρτας, ακόμη και άλλα τείχη. Γι ‘αυτό «εξαφανίζεται» και ο χώρος φαίνεται διευρυμένη, δηλαδή, υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο για κίνηση “s”.

Οι θύρες που προορίζονται για τους γενικούς λειτουργικούς χώρους και χωρίζεται απομονωμένο από το θόρυβο, το φως και τις οσμές / εκτός αν ειδικές πόρτες – για εργαστήρια, θησαυροφυλάκια, καταφύγια και περισσότερο. /, Έτσι να είστε βέβαιος να παραμείνουν κλειστά. Έπειτα το βάρος του μεντεσέ πόρτας μεταδίδεται στο σκελετό είναι τοποθετημένο στο επίπεδο του τοίχου, και αυτή είναι η κατεύθυνση στην οποία είναι πιο υγιεινό.

Η αντίθετη περίπτωση είναι όταν μια πόρτα είναι συνεχώς ανοικτή σε 90 μοίρες. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το φτερό είναι κάθετο προς το επίπεδο του τοιχώματος και του μεταβλητού πλαισίου φορτίο αντίκτυπου και οδηγεί σε ρηγμάτωση του σοβά γύρω από αυτό, επειδή μέχρι πρόσφατα οι πλοίαρχοι σφράγιση του χώρου μεταξύ του τοιχώματος και του πλαισίου με παλιές εφημερίδες. Σήμερα, όμως, μεγάλης κλίμακας ανάπτυξη με τοποθέτηση αφρού.

Στα βουλγαρικά σπίτια σπάνια έχουν τέτοια αφθονία των δωματίων ότι ένα από αυτά δεν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα και να παραμείνουν κλειστά. Εάν κάνετε οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι, το Φενγκ Σούι συστήνει να ανοίξετε την πόρτα και τα παράθυρα για να αερίζεται γιατί “s” δεν είναι “ερωτευμένος” μπαγιάτικο αέρα.

Αρχική υγείας σχετίζεται άμεσα με την υγεία των επιβατών του. Γι ‘αυτό θα πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά τις πόρτες: ελέγξτε την κατάσταση των χρωμάτων κλειδαριές και χερούλια, την αντοχή του σοβά γύρω από το πλαίσιο, στο λίπος τους μεντεσέδες κλπ. Όλα αυτά θα βοηθήσουν το “s” για να “μείνει” στο σπίτι και να φέρει την ευημερία και την αρμονία, και ότι ένας από τους σκοπούς του Φενγκ Σούι.

 

επιστροφή στην κορυφή