Feng Shui για το σπίτι – λίγο πιο έξω από την πόρτα του σπιτιού σας

Feng Shui e αρχαία κινεζική τέχνη του ανοίγματος ισορροπία και αρμονία στη γύρω περιοχή. Η μετάφραση του Feng Shui σημαίνει «άνεμος και νερό».

Για νάρθηκα μερικά από τα μυστικά του Φενγκ Σούι στη ζωή σας, θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας για να εξασφαλίσει την υγεία και την ευτυχία για τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε.

Η πρώτη επαφή του σπιτιού κάποιου είναι σε κίνηση την μπροστινή πόρτα. Είναι το σημείο εκκίνησης για οποιαδήποτε μελέτη του εμπειρογνώμονα Feng Shui. Εισάγετε μέσα από αυτό “s” στο δρόμο του, ώστε να μην υπάρχουν εμπόδια, κράσπεδα, κάδοι, χύμα υλικό και άλλα.

Κλείσιμο δεν είναι καλό να φυτέψουν δέντρα και τους θάμνους. Αυτό περιορίζει την κίνηση του “τσι”.

Συνήθως, αστικά σπίτια έχουν μια πόρτα εισόδου, τα σπίτια μπορεί να έχουν πίσω είσοδο. Ο κανόνας είναι αυτό – η μπροστινή πόρτα είναι αυτός που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Αν συνήθως αρχίζει από την πίσω πόρτα ή μέσω του γκαράζ, όλες οι συστάσεις που τους αφορούν. Σε γενικές γραμμές, η μπροστινή πόρτα είναι στην μπροστινή πρόσοψη. Θα πρέπει να είναι ανάλογη με το μέγεθος των άλλων στοιχείων.

Σε ένα μικρό λαιμό μπαίνει λίγο “s” και σε τεράστιες πόρτες ενέργειας επιδιώκει να στραγγίξει. Κοιτάξτε έξω από την πόρτα σας – αυτό είναι υγιές, θα πρέπει να επισκευαστεί; Δεν χρειάζεται να ανανεώσετε το χρώμα ή βερνίκι; Είτε το γύψο γύρω από αυτό δεν πρέπει να είναι επιδιόρθωση ή επικάλυψης για να ανανεώσει; Bell στην τάξη;, ετικέτες ονομάτων δεν είναι βρώμικο ή παραμορφωμένο; Μήπως μεντεσέδες τρίξιμο;

Σας άρεσε το γεγονός πόρτα σας;

Feng Shui σημαίνει ότι η υγεία σπίτι έχει άμεση σχέση με την υγεία μας. Θα είναι χαρούμενος στο σπίτι, αν νοιαζόμαστε γι ‘αυτούς και τη διατήρησή τους σε τακτική βάση.

Δεν έχει σημασία τι υλικό της πόρτας γίνεται. Παρά το γεγονός ότι το Φενγκ Σούι προτείνουμε φυσικά υλικά, η πραγματικότητα σήμερα είναι αναγκάζοντας τους ανθρώπους να θέσει χάλυβα για να το προστατεύσει από τη ζημιά. Αν μια τέτοια πόρτα θα φέρει την ειρήνη και την ασφάλεια, μην διστάσετε να το παραγγείλετε. Ψυχική ισορροπία είναι πιο σημαντική από τα χρήματα που θα δαπανηθούν για το λαιμό, αντί για κάτι άλλο. Για να είναι ικανοποιημένοι, ρωτήστε έναν εμπειρογνώμονα ποια είναι η πόρτα, πώς να ενισχυθεί, να είναι μονωμένο, ποιο θα είναι το είδος της κλειδαριάς, ποια είναι η τελική εμφάνιση.

Μην κρεμάτε αντικείμενα από το εσωτερικό της πόρτας. Έτσι, η πόρτα είναι βαρύτερο και τη ζωή σας – πιο δύσκολη. Οι πόρτες πρέπει να ανοίγουν εύκολα και ευρέως. Αυτή η θετική ενέργεια και καθαρό αέρα θα εισχωρήσει εύκολα στο σπίτι σας. Οι πόρτες αντιπροσωπεύουν την ικανότητά σας για τη λήψη αποφάσεων. Περιβάλλον θα πρέπει να είναι καλά φωτισμένο.

 

πόρτα στυλ

Στο βαθμό που η πόρτα έχει σχεδιαστεί για να προστατεύσει το σπίτι σας, είναι καλύτερο να είναι παχιά και μαζική, αλλά σε καμία περίπτωση γυαλί. Επιπλέον, η πόρτα θα πρέπει να είναι το μεγαλύτερο στο σπίτι, και να εξασφαλιστεί η μέγιστη ροή της ενέργειας Qi στα κατοικημένους χώρους του σπιτιού. Καθώς το ύψος θα πρέπει να είναι υψηλότερη από το υψηλότερο μέλος της οικογένειας. Έτσι, κανείς δεν αισθάνεται άβολα όταν βγαίνει ή έρχεται στο σπίτι. Λοιπόν, αν η πόρτα ανοίγει προς τα μέσα προς το σπίτι, και αν σας πόρτα δεν ανοίγει προς τα μέσα, Feng Shui πλοίαρχοι πιστεύουν ότι είναι καλύτερο για σας να αλλάξετε κατεύθυνση, αν πλευρό της από τα παράθυρα πόρτα βρίσκονται, ο Qi μπορεί να να εισέλθει στο σπίτι μέσα από αυτά και να περάσουν από το σπίτι. Σε αυτή την περίπτωση θα υπερασπιστεί παχύ κουρτίνες ή τα φυτά γύρω από τα παράθυρα.

 

επιστροφή στην κορυφή